APARTMENT PARAMARIN

BRAČ - POSTIRA

Občutite more!

HOME  HR    ENG    GER    IT    CZ    SK    SLO   HU   PL   FR

Postira so mirno ribičko mesto, daleč od hrupa in meteža, mesto ki se preporoča predsvem osebama ki si želijo odih in opuščanje ob ekološko pripravljenih jeden iz domače kuhinje in vrhunsko domače vino.

Apartman Paramarin je nanovo vrejeni apartma v hiši stari dvesto let, na obali v centru mesta.

Zaradi karakterističnega položaja hiše, imate občutek kakor da se nahajate na komandnem mostu ladje, jer se morje nahaja z leve in desne strani. Občutite šum valov in vonj morja. Zjutraj pa lahko, takoj ispred hiše, od pridnih ribičev, kupite še živo ribo...

Apartman je zgrajen 2008. leta. Površina apartmana je 50 m2. Sestoji se od dnevne sobe z jedilnico, dveh sob, kuhinje, hodnika in kopalnice. V dnevnih sobi se nahaja trosed ki se po potrebi lahko razvleče v kvalitetno ležišče za dve osebi z „feder madrocem“. V večji sobi se nahaja zakonska postelja, a v manjši sobi pograd. Pograd ima tudi pomožno ležišče ki se lahko uporabi po potrebi. Apartma je predviden za konforno nastanitev štirih oseb, a po potrebi lahko ugosti do sedem oseb. Apartman je opremljen s klima aparatom, satelitskim TV aparatom, radio/CD/MP3/kazetofonom, kombiniranim štedilnikom, mikserom, strojem za pranje posode, pralnim strojem, peglezom, fenom, kompletnim kuhinjskim priborom... Posebnost apartmaju daje velika terasa ( cca 10m2 ) ki je nadkrita z vodonepropusnim platnom, nahaja pa se tik iznad morja. Veliko njih je teraso ocenilo kakor najlepšo v mestu, prav za gotov pa je teško najti podobno ( z obziro na položaj ) na celem Jadranu.

Za parkiranje se koristi javni parking ki je oddaljen nekaj 100 m. Parkiranje je za naše goste bezplačno. Automobilski promet je dovoljen samo zjutraj od 7. do 9. ure. V neposredni bližini se nahaja nekolko bifejev, restavracij, supermarket, pošta, različite trgovine, ipd. Kopate se lahko v samiem mestu ali pa koristite katero od urejenih plaž na robu ali pa izven mesta. Nedaleč se nahaja tudi poznana plaža Lovrećina .

 

Kontakt telefon: fiksni: +385-(0)21-543-630;    fax: +385-(0)21-543-632

Mobilni: +385-(0)91-1-543-630; +385-(0)98-667-990

e-mail: jakov.kostic@inet.hr

Linkovi:

www.apropos.hr

POSTIRA APARTMENTS

www.otok-brac.info

www.brac-online.com

www.bracinfo.com

www.islandbrac.com