APARTMENT PARAMARIN

BRAČ - POSTIRA

Érezze a tenger!

HOME  HR    ENG    GER    IT    CZ    SK    SLO   HU   PL   FR

Postira egy csendes halászfalu távol a zajtól és tömegtől, kivételesen alkalmas azok számára, akik kikapcsolódásra és relaxációra vágynak a helyi konyha bio termékeivel összekapcsolva és a  kiváló helyi borral.   

Paramarin apartmán egy újjonan átépített apartmán egy 200 éves kőházban a község központjában a helyi riviérán. Egyedi elhelyezkedésének köszönhetően olyan érzést kelt , mintha a parancsnoki hídon állnánk mivel közvetlen alattunk – jobbra és balra is – a tenger van. 

 Hallgassa a hullámok hangját és élvezze a tenger illatát. Reggelente, közvetlenul a ház előtt friss halat vásárolhat a helyi halászoktól

Az apartmán 2008-ban volt fejújítva, a lakótér 50m2. Az apartmán áll nappaliból amely az ebédlővel közös, két hálószobából, konyhából, fürdőszobából és folyosóból. A nappaliban egy háromszemélyes fotelágy található, amely szükség esetén egy kétszemélyes kényelmes ággyá alakítható. A nagyobbik hálószobában egy hitvesi ágy található, a kisebbikben egy emeletes ágy plusz kihúzható pótággyal. Az apartmán teljes konfortot nyújt 4 szély számára, de alkalom attán 7 személy magas szintü elszálásolására is alkalmas. Az apartmán légkondicionált, satelit TV, rádió/ CD/MP3 lejátszót, hűtőszekrény mélyhűtővel, mikrohullámú sütőt, mosogatógépet, mosógépet és teljes konyhai felszerelést tartalmaz.Az apartmán jellemző vonása a terasza (kb. 10m2) napernyővel, közvetlenül a tenger fellett. Sokan a legszebbnek tartják nemcsak a községben, de talán az egész adrián nem találni ilyen egyedi fekvésű teraszt. Parkolni a kb 100 méterre levő nyilvános, őrzött parkolóban lehet, amely az apartmán vendégei számára természtesen ingyenes. Az apartmán alatti sétányi részen autókkal közlekedni naponta reggel 7,00 és 9,00 között lehet. Az apartmán közelében számtalan kávézó, étterem, üzlet és ajándéktárgybolt, szupermarket és postahivatal van. Fürödni a község stradjain illetve a többi számtalan strand bármellyikén lehet. A strandok többsége a tenger fokozatos esésének köszönhetően alkalmas a gyerekeknek. A legkisebbek számára a legvonzóbb homokstrand   Lovrećina amely áttetszően  tiszta , sekély vizének köszönhetően kivételesen alkalmas kisgyermekes családosok számára.   

Érintkezés telefon: vonalas  +385-(0)21-543-630;    fax: +385-(0)21-543-632

Mobil: +385-(0)91-1-543-630; +385-(0)98-667-990

e-mail: jakov.kostic@inet.hr

Linkek:

www.apropos.hr

POSTIRA APARTMENTS

www.otok-brac.info

www.brac-online.com

www.bracinfo.com

www.islandbrac.com